Vegetarische salsa

Vegetarische salsa
Gang
Bijgerecht
Aantal Personen
10

Bereidingswijze

  1. Bestrijk de puntpaprika met wat olijfolie en grill deze 5 minuten op de barbecue. De schil mag daarbij zwart worden.
  2. Laat afkoelen en haal de schil van de paprika.
  3. Snijd de paprika zonder zaadjes in kleine blokjes.
  4. Ontvel de tomaten door ze even te blancheren en snijd het tomatenvlees in kleine blokjes.
  5. Snijd de koreander fijn samen met de ui en chili peper en voeg deze samen met de paprika en tomaten in een kom.
  6. Rasp de limoen eroverheen en knijp deze uit.
  7. Giet rijkelijk de olijfolie eroverheen.
  8. Maak op smaak met zout en peper.
  9. Serveer koud.

Ingrediënten

  • 4 tomaten
  • 2 puntpaprika
  • bos verse koriander
  • 1 ui fijngesnipperd, heel fijn
  • chili pepper fijn, zonder zaadjes
  • 1 grote teen knoflook, heel fijn
  • 1 limoen
  • Extra virgin olijf olie

Publicatie datum: 15 april 2018