Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Hussel de paddenstoelen in een kom met een paar eetlepels olie, zout en versgemalen peper. Rooster 20 minuten op een bakblik in de oven op 180°C. Laat afkoelen. Pureer de paddenstoelen met het roggebrood en de olijven tot een grof kruim. Spreid uit over een bakblik en laat in de oven drogen tot het niet meer plakt, in circa 1 uur op 100°C. Maal nogmaals in de keukenmachine.
Maak de groenten schoon en snijd in stukken van gelijke grootte. Blancheer de peentjes, venkel, asperges en doperwten. Schik ze samen met de radijsjes en verse kruiden in de ‘aarde’.
Maak vinaigrette van dragonazijn, koolzaadolie, zout en versgemalen peper en lepel dit over het tuintje.
Ingrediënten
Voor aarde
250 g kastanjechampignons
200 g roggebrood
100 g zwarte olijven
Voor tuintje
4 jonge bospeentjes
4 minivenkels
4 witte aspergepunten
4 groene aspergepunten
4 radijsjes
100 g verse doperwtjes
handje verse kruiden zoals kervel, basilicum en dille