Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Kook de pasta af volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en laat goed uitlekken
Smoor de spinazie kort in een scheutje zonnebloemolie. Neem van het vuur, laat goed uitlekken en snijd fijn
Meng de fijngesneden spinazie met de helft van de mascarpone en schep in een spuitzak
Snijd de tomaten in vieren, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes
Meng de gesneden tomaat met de rest van de mascarpone en meng er nog wat tomatensaus door. Schep eveneens in een spuitzak
Leg de afgekookte pasta op een bakplaat met de opening naar boven en spuit de helft vol met de groene mascarpone en de helft met de rode mascarpone
Verwarm de pasta nog 5 minuten in de steamer
Warm ondertussen de rest van de pastasaus op in een steelpan en trek met behulp van een lepel strepen op het bord, zodat het patroon van boter, kaas en eieren ontstaat
Leg er de gevulde pasta naast, zodat de kinderen zelf het spel kunnen spelen aan tafel