Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Steek 24 rondjes uit het witbrood met behulp van een stekertje, leg op een bakplaat en bak krokant in de voorverwarmde oven.
Kneed het gehakt, zodat het een stevigere massa wordt en breng het eventueel lichtjes op smaak met zout en peper. Vorm er 12 miniburgers van.
Verwarm een scheutje zonnebloemolie in een anti-kleefpan en bak de burgertjes om en om mooi goudbruin en gaar.
Snijd de snackkomkommers in de lengte doormidden en haal de blaadjes los van de kropjes sla.
Prik het krokante brood, de kerstomaatjes, de slablaadjes en de burgers aan lage prikkers en steek deze in een plankje met gaatjes op prik ze bijvoorbeeld in een halve meloen of ananas.
Spuit met behulp van een spuitzakje of spuitflesje dopjes van de mayonaise en tomatenketchup op de prikkers en rasp er rijkelijk de Parmezaanse kaas over.