Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Schil de wortel, rasp goed fijn en schep in een kom met het zelfrijzend bakmeel, de eieren, de rasp van de sinaasappel en een scheutje sinaasappelsap, de geitenkaas en de amandelstiftjes
Meng goed door en schep de massa in cupcakevormpjes. Vul ze niet volledig af, de massa zal namelijk tijdens het bakken nog rijzen
Plaats op een bakplaat in de voorverwarmde oven en bak in ongeveer 25-30 minuten goudbruin en gaar. Test met een prikker of de cupcakes gaar zijn. De prikker zal er dan schoon uitkomen
Schep de roomkaas in een spuitzak met een kartelmondje en spuit àla minute een mooie rozet op de cupcakes
Garneer de cupcakes eventueel met geraspte wortel in verschillende kleuren of een beetje geroosterde amandelstiftjes