Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Laat de roomboter smelten in een steelpan, voeg de tarwebloem toe en maak er een blanke roux van
Voeg al roerend de melk toe en laat langzaam aan de kook komen. Blijf roeren tot alle klontjes zijn opgelost
Voeg de helft van de geraspte kaas toe en roer op een laag vuur tot de kaas is opgelost
Snijd de gerookte kipfilet in kleine blokjes, meng door de mornaysaus en roer er de tomatenketchup doorheen
Verwijder de zaadlijsten uit de paprika’s en snijd het vruchtvlees in fijne blokjes. Snijd de broccoli eveneens in fijne blokjes. Snijd de tomaten in stukjes
Verwarm een scheutje zonnebloemolie in een hapjespan en fruit er de paprika in aan. Voeg de courgette en de tomaat toe en laat fruiten tot het mooi glazig is. Breng eventueel lichtjes op smaak met zout en peper
Leg de tortillawraps naast elkaar op de werkbank en smeer ze in met de mornaysaus
Verdeel het groentemengsel over 2 wraps, bestrooi met de rest van de geraspte kaas en dek af met een omgekeerde tortillawrap. Druk goed aan en leg op een bakplaat
Laat in de oven goed warm en krokant worden, de vulling zal dan zachtjes smelten
Snijd in puntjes en serveer als een stapel in een minipannetje