Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verwarm de oven voor op 185graden. Bak de broodstaart goudbruin af volgens de aanwijzingen op de verpakking
Verwijder de zaadlijsten van de paprika’s en snijd het vruchtvlees fijn. Schil de ui en snipper fijn. Schil de wortel en snijd zo fijn mogelijk
Verwarm een scheutje zonnebloemolie in een hapjespan en fruit er de verschillende groenten in aan tot ze glazig zijn. Kruid eventueel lichtjes met zout en peper
Pureer de groenten grof in de blender, giet op een bolzeef en druk er zoveel mogelijk vocht uit. Laat afkoelen
Schep het gehakt met de gepureerde groenten, de eieren en het paneermeel in een kom. Kneed goed door en breng eventueel nog lichtjes op smaak met zout en peper
Rol het gehakt tussen 2 vellen bakpapier uit tot een ronde burger ter grootte van de broodstaart
Verwarm een scheutje zonnebloemolie in een anti-kleefpan, laat er voorzichtig de burger in glijden en bak aan 1 kant goudbruin. Draai om met behulp van een deksel en bak de andere kant goudbruin. Plaats nog even in de voorverwarmde oven, zodat het helemaal gaar kan worden
Snijd de broodstaart in de lengte doormidden, verdeel de ijsbergsla en de in plakjes gesneden tomaat over de bodem en leg er de burger op. Dek af met het kapje van het brood
Steek er prikkers van kerstomaatjes en gehalveerde snackkomkommers in
Serveer de megaburger met een mes in zijn geheel en laat iedereen zelf zijn punt snijden en op smaak brengen met de groentemayonaise van zijn eigen keuze