Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verwarm de oven voor op 185°C met de grillstand aan.
Leg de plakjes streaky bacon op een bakmatje of bakpapiertje en laat nog extra krokant worden in de oven.
Bak de ontdooide broodjes nog 8 minuten af in de voorverwarmde oven.
Verwarm de Pulled Pork rustig en al roerend in een anti-kleefpan.
Snijd de broodjes in de lengte doormidden, verdeel er de coleslaw en vervolgens de Pulled Pork over.
Leg er 2 plakjes streaky bacon op en dek af met het kapje van het broodje. Steek er een prikkertje in en serveer er de barbecuesaus apart bij.
TipSERVEER MET GENTLEMAN’S SLING
50 ml Gentleman Jack
25 ml vers geperst citroen sap
15 ml suiker siroop
Fever Tree soda
Shake de eerste drie ingrediënten in een shaker en schenk uit over ijs blokjes in een long drink. Vul dit af met de soda. Garneer met een citroen wiel.