Briochebroodje Pulled Pork met streaky bacon en coleslaw

Gang
Hapje
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 185°C met de grillstand aan.
  2. Leg de plakjes streaky bacon op een bakmatje of bakpapiertje en laat nog extra krokant worden in de oven.
  3. Bak de ontdooide broodjes nog 8 minuten af in de voorverwarmde oven.
  4. Verwarm de Pulled Pork rustig en al roerend in een anti-kleefpan.
  5. Snijd de broodjes in de lengte doormidden, verdeel er de coleslaw en vervolgens de Pulled Pork over.
  6. Leg er 2 plakjes streaky bacon op en dek af met het kapje van het broodje. Steek er een prikkertje in en serveer er de barbecuesaus apart bij.

TipSERVEER MET  GENTLEMAN’S SLING

  • 50 ml Gentleman Jack
  • 25 ml vers geperst citroen sap
  • 15 ml suiker siroop
  • Fever Tree soda

Shake de eerste drie ingrediënten in een shaker en schenk uit over ijs blokjes in een long drink. Vul dit af met de soda. Garneer met een citroen wiel.

Ingrediënten

  • 4 stuks Salomon briochebroodjes
  • 200 gram Pulled Pork
  • 4 eetlepels coleslaw
  • 8 plakjes streaky bacon
  • 4 eetlepels barbecuesaus

Publicatie datum: 15 juni 2018