Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verdeel het meel in drie delen. Zeef de sappen en mix de helft van elk sap door een van de meeldelen, zodat je drie verschillende beslagkleuren hebt. Kneed tussen de vingers tot een kruimelig deeg. Voeg steeds iets meer sap toe en blijf kneden en water toevoegen tot al het deeg uit kleine korrels bestaat.
Duw het deeg met de handen door een zeef (gebruik een gewone zeef, geen fijne) boven een voorverwarmde pan met antiaanbaklaag tot de hele bodem ruim bedekt is. Houd de pan van het vuur tijdens het zeven.
Bak 30 seconden tot de buitenkanten goed loskomen van de pan. Keer de crêpe voorzichtig en bak de andere kant ook 30 seconden.
Maak de ananas schoon en snijd in plakken. Smeer deze in met honing en rooster op een hete grillplaat.
Meng yoghurt en slagroom, doe over in een kidde met patroon.
Vul de crêpes met gegrilde ananas en yoghurtschuim uit de kidde (even schudden voor gebruik). Rasp er pure chocolade over. Bestrooi met macadamianoten en garneer met Atsina cress.