Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Maal de bonen tot een fijn poeder. Houd de kleuren gescheiden.
Draai de boter met de suiker in een mixer in circa 10 minuten luchtig met de vlinder. Voeg in delen eerst de dooiers toe aan het mengsel. Voeg daarna de eiwitten in delen toe.
Zeef de bloem met het bakpoeder erboven en spatel het met de citroenrasp, melk en het rozenwater tot een glad beslag. Verdeel het beslag in drie gelijke delen en spatel door elk een kleur bonenmeel.
Bekleed de bakvorm met bakpapier en maak drie banen van beslag naast elkaar over de lengte van het blik. Maak met een pollepel een zigzag beweging door het beslag zodat een marmerpatroon ontstaat.
Dek de cake af met bakpapier en bak 60 minuten in een voorverwarmde oven van 160°C. Laat 10 minuten afkoelen in de vorm. Los dan de cake uit de vorm en laat helemaal afkoelen op een rekje.
Snijd de cake in rechthoeken en deze rechthoeken in diagonalen.
Serveer de cake met partjes gegrilde nectarine, crème fraîche en honing.