Oesters met Granny Smith appel, citroensorbet en komkommer

Oesters met Granny Smith appel, citroensorbet en komkommer
Gang
Hapje
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Steek 8 mooie bolletjes uit de appel en maak enkele mooie lintjes van de komkommer.
  2. Draai de rest van de Granny Smith en de komkommer door de sapcentrifuge en verfris het sap met een beetje citroensap.
  3. Kruid de appelbolletjes en de komkommerlintjes met citroenrasp en –sap.
  4. Steek de oesters open, haal de oester los en leg de oesters in de schelp op een schaal.
  5. Schenk er een klein beetje van het appel-komkommersap over en leg er een lintje komkommer en appelbolletje op.
  6. Werk af met een klein bolletje citroensorbet.

Tip Past perfect bij Bulldog gin and Tonic

  • 50 ml Bulldog gin
  • 150 ml Fever Tree indian tonic

Bouw het drankje op over ijsblokjes in een copacabana glas. Garneer met een limoen schilletje

Ingrediënten

  • 8 oesters
  • 1/2 Granny Smith appel
  • 1/4 komkommer
  • 4 kleine bolletjes citroensorbet
  • Citroen

Publicatie datum: 15 juni 2018