• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Picoletjes met warme ham, kruidensalade en tartaarsaus

Picoletjes met warme ham, kruidensalade en tartaarsaus
Gang
Hapje
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 185°C.
  2. Bak de picoletjes af in de voorverwarmde oven.
  3. Snijd in de lengte doormidden, beleg met de plakjes gekookte ham en laat even goed opwarmen in de oven.
  4. Pluk de kruiden, meng met elkaar en maak heel licht aan met olijfolie.
  5. Dresseer de kruidensla op de broodjes, lepel er een beetje tartaarsaus op en garneer met een gerookte amandel.

TipPast perfect met Crodino. Schenk de Crodino uit over ijs blokjes in een klein wijnglas. Garneer met een sinaasappel schijfje en/of schil.

 

Ingrediënten

  • 4 picoletjes
  • 8 dunne plakjes gekookte ham
  • 4 takjes platte peterselie
  • 4 stengels bieslook
  • 4 takjes kervel
  • 4 takjes dragon
  • Olijfolie
  • 4 theelepels tartaarsaus
  • 4 gerookte amandelen

Publicatie datum: 15 juni 2018