Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verwarm de oven voor op 185°C met de grillstand aan.
Snijd het ciabattabrood in grove stukken, besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout.
Bak het ciabattabrood krokant in de oven.
Verwarm het water met de azijn en de suiker in een steelpannetje, breng aan de kook en neem van het vuur.
Schil de verschillende bietjes en schaaf afzonderlijk in dunne plakjes. Snijd de komkommer in staafjes. Doe alles in aparte kommetjes en giet er het zoetzuur over. Laat minimaal 15 minuten marineren, maar beter is het nog als het een nacht kan doortrekken in de koelkastuks
Beleg ieder toastje met de warmgerookte zalm, plaats enkele minuten in de oven en garneer vervolgens met de verschillende (uitgelekte) bietjes en komkommer. Maak af met een dopje aioli.
TipPast perfect bij Luxardo Limoncello Spritz
50 ml Luxardo limoncello
150 ml prosecco
Bouw het drankje op over ijsblokjes in een groot wijnglas. Garneer met een citroen wiel en een takje munt.