Karmeliet Tripel `Tangerine'

Karmeliet Tripel 'Tangerine'
Gang
Drank

Bereidingswijze

Voor de Karmeliet Tripel 'Tangerine'

  1. Kneus 4 blaadjes munt en doe ze onderin de tumbler
  2. Schep er een handje crushed ice op
  3. Giet er ongeveer 25 ml citroengrassiroop op en 50 ml manderin napoleon
  4. Top met een koude Karmeliet tripel
  5. Garneer met een stengel citroengras een plakje manderijn en een takje munt

Voor de citroengras siroop

  1. Breng voor de citroengrassiroop het water aan de kook met het citroengras en de suiker
  2. Laat koken tot de suiker is opgelost
  3. Meng met het limoensap en laat afkoelen

Ingrediënten

Voor de Karmeliet Tripel 'Tangerine'

  • 2 flesjes Karmeliet tripel
  • 200 ml manderine napoleon
  • 100 ml citroengrassiroop
  • 16 blaadjes munt
  • Crushed ice
  • 1 mandarijn

Voor de citroengras siroop

  • 2 tl limoensap
  • 300 ml water
  • 2 stengels citroengras
  • 300 g rietsuiker

Publicatie datum: 15 augustus 2018