Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd de uien fijn. Verwarm de olie in een soeppan en voeg de uien toe. Laat dit op een medium vuur voor ongeveer 10/15 min pruttelen en voeg dan de knoflook geperst toe.
Voeg de polenta toe en bak nog alles samen nog 5 minuten, voeg dan de chipotle, tomatenblokjes, suiker en oregano toe. Voeg bouillon toe, dit alles laat je ongeveer 10 minuten op laag vuur pruttelen. Voeg peper en/of zout naar smaak toe.
Laat de soep een beetje afkoelen en blend alles dan in een blender of foodprocessor tot een glad mengsel. Verwarm op laag vuur.
Maak ondertussen de garnering klaar voor de soep. Halveer de avocado, verwijder de pit en snijd in blokjes, eventueel kan je er een beetje limoen- of citroensap over doen. Snijd de radijs in dunne plakjes (kan ook met een kaasschaaf of mandoline). Verkruimel de feta en tortilla chips.
Serveer de soep in een kom en garneer met de avocado, tortilla chips, fetakaas, radijs. Maak af met koriander en een beetje limoensap naar smaak.