Meer informatie over de aangescherpte coronamaatregelen en belangrijke veiligheidswaarschuwing.

  • Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Nacho's met pulled pork

Nachos zijn het perfecte barfood. We doen er nog een schepje bovenop. Nachos met pulled pork. Heerlijk in combinatie met een koud biertje.
4 personen Bijgerecht

Bereidingswijze

  1. Snijd de ui in dunne ringen en leg deze in een kom met witte wijnazijn en een theelepel suiker, laat hier een uur in staan.
  2. Verwarm de oven voor op 200 graden. Verdeel een derde van de chips over een bakplaat met rand, verdeel daar een derde van de pulled pork en een derde van de kaas over. Maak op deze manier nog twee lagen.
  3. Bak de nachos ongeveer 5 – 10 minuten, tot de kaas is gesmolten, maar niet donkerbruin kleurt.
  4. Snijd de avocado in kleine blokjes. Verdeel de rode ui, jalapeño peper slices en avocado erover. Besprenkel met de Green Mexican salsa en serveer.

Ingrediënten

  • 1 rode ui
  • 3 el witte wijnazijn
  • 1 tl suiker
  • 400 g tortillachips
  • 400 g Pulled pork
  • 300 g Mexicaanse kaasmix
  • Gesneden La Morena jalapeño peper
  • 2 avocado’s
  • La Morena Green salsa