Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd en pluk de paddenstoelenmelange in kleinere stukken. Verhit een scheut olijfolie in een pan en voeg de paddenstoelen toe. Bak op hoog vuur tot ze goudbruin zien.
Voeg de paprikapoeder en komijn toe en bak even mee. Voeg nu de overige ingrediënten voor de ‘pulled mushrooms’ toe, roer goed door en laat 10 - 15 minuten verwarmen.
Voor de feta-koriader topping
Snipper de sjalot en voeg in een kom. Brokkel de feta klein en voeg bij de sjalot.
Meng de feta en sjalot met de olijfolie en witte wijnazijn goed door elkaar. Kruid met peper en zout.
Snijd de koriander en peterselie fijn, en voeg toe aan de feta. Roer alles door elkaar.
Voor de tostadas
Snijd uit elke tortilla 2 ronde mini-tortilla’s. Leg een stuk bakpapier op een ovenrooster en verdeel hier de uitgesneden tostadas op.
Bestrijk de tostadas licht met olie en bestrooi met een beetje zout. Zet ook in de oven voor 5 - 10 minuten (tot de tostadas goudbruin zijn gekleurd).
Haal het rooster uit de oven en laat de tostadas afkoelen.
Verdeel de ‘pulled mushroom’ over de tostadas. Top af met de feta-koriander topping en garneer eventueel met een takje verse peterselie.