Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verwarm de kokossiroop in een steelpan tot tegen het kookpunt, neem van het vuur en los er de pure chocolade in.
Meng met de slagroom en voeg eventueel nog een beetje cacaopoeder toe als je het te licht van kleur vindt.
Giet door een fijne zeef en schenk in een sifon (kidde). Belucht met 1 patroon en plaats in de koelkastuks
Verwarm de kokosmelk en de volle melk en los er de witte chocolade in op. Wil je het iets zoeter hebben, dan kun je nog wat kokossiroop toevoegen.
Schenk de hete kokoschocolademelk in glazen. Spuit er de donkere slagroom op en garneer met de marshmallows die lichtjes zijn gebrand, de crunch, het kokosschaafsel en de macarons.
Tip Rooster het kokosschaafsel even in een warme oven voor nog meer smaak en een mooi kleurcontrastuks