Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd de aardappels in zeer dunne plakjes, maar zorg er wel voor dat ze aan de onderkant aan elkaar blijven zitten. Het wordt dus als het ware een waaiertje.
Spoel kort af onder de kraan, zodat de plakjes ietwat uit elkaar gaan staan en door het zetmeel niet meer aan elkaar plakken.
Leg met de opengesneden kant naar boven in een ovenschaal, druppel er olijfolie overheen en verdeel er de knoflook en takjes tijm over. Kruid met peper en zout.
Plaats in de voorverwarmde oven en laat zo’n 25-30 minuten roosteren, je zult zien dat de aardappels helemaal als een waaiertje gaan openstaan.