Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Bekleed een cakeblik aan de binnenkant met plasticfolie en leg 4 velletjes bakpapier ter grootte van het bakblik op het aanrecht.
Smeer de gesmolten chocolade uit op de velletjes bakpapier en laat stevig worden.
Klop de parfait luchtig met een mixer of keukenmachine en schep de helft in een kom. Voeg er de afgekoelde espresso aan toe en schep het in een spuitzak met een kartelmondje.
Schep de rest van de parfait ook in een spuitzak met een kartelmondje.
Strooi de hazelnootcrunch over de bodem van het cakeblik en maak een laagje van de witte parfait. Leg er een plakje chocolade op en spuit er nu de espressoparfait op. Dek weer af met een plakje chocolade en ga zo door tot alle parfait is gebruikt en het cakeblik is gevuld.
Plaats minimaal 5 uur in de vriezer en los dan uit de vorm.
Leg op een schaal, bestrooi met het cacaopoeder en lepel er de chocoladesaus overheen.