Niet de smakelijke variëteit die je in onze vestigingen vindt, maar zeker belangrijk - we gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring te bieden wanneer je bij ons winkelt. Als je onze website bezoekt ga je akkoord met al onze cookies en de bijbehorende verwerking van je persoonsgegevens. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Privacybeleid
en
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteit van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld. Zo wordt je herkend tijdens het browsen op de website, Kun je afrekenen en blijft de website veilig.
Hiermee verbeteren we de functionaliteit van de website door het gebruik ervan te meten. Schakel je deze in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Zo krijg je relevante advertenties en andere content op basis van jouw interesses en kun je informatie delen via social media.
Zo kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen. Relevante advertenties en andere content op basis van jouw interesses kunnen zo worden afgestemd.
Bak de spekblokjes mooi goudbruin en krokant in een klein druppeltje olie in een antiaanbakpan.
Maak ondertussen de rode ui schoon, snipper deze zo fijn mogelijk en laat even meebakken met de spekjes.
Giet het geheel op een zeefje en laat uitlekken op keukenpapier.
Draai de spekblokjes met de ui in de keukenmachine tot een fijn kruim of hak het met een mes zo fijn mogelijk.
Meng met de panko, de peterselie en de citroenrasp.
Steek de oesters open, haal ze los en giet het vocht af.
Verdeel er de crumble over en plaats onder de grill in de oven. Zorg ervoor dat de crumble niet verbrandt, maar gratineer zeker ook niet te lang, je wilt immers niet dat de oester te warm wordt.