Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Klop het ei los met de melk en meng met behulp van een garde het zelfrijzend bakmeel erdoor.
Snijd de bosui in fijne ringetjes en snijd de schil van de gezouten citroen heel fijn. Voeg samen met de mais, de platte peterselie, de kaas en de srirachasaus toe aan het beslag. Breng op smaak met zout en peper.
Voeg eventueel nog een beetje melk toe als het beslag te dik is of juist wat zelfrijzend bakmeel als het te dun is.
Verwarm een laagje olie in een antiaanbakpan en schep met behulp van 2 lepels telkens wat beslag in de pan. Geef nog wat extra vorm met de lepel en bak nu aan beide kanten goudbruin.
Laat uitlekken op keukenpapier en zout na.
Serveer met de dipsaus. Meng hiervoor de genoemde ingrediënten en breng eventueel op smaak met zout en peper.