Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Doe de ontpitte dadels met de havermout, cacaopoeder, pinda’s, pindakaas en water in de keukenmachine en draai het geheel tot een stevige massa.
Het moet stevig en plakkerig zijn, maar zeker niet waterig! Voeg anders nog wat noten, dadels of havermout toe.
Schep de massa in een kom, laat iets opstijven en rol er vervolgens mooie bollen van ter grootte van een flinke knikker.
Rol de bliss balls voor het serveren door fijngehakte noten (pinda’s), kokosschaafsel, fijngehakte zuidvruchten of vegan koekjes.
Opmaak tip Je kunt zelf volop variëren met de crunch waar je je bliss balls doorheen rolt. Denk aan noten, kokosschaafsel, fijngehakte zuidvruchten en specerijen.
Producten uit dit recept
Ingrediënten
150 g ontpitte dadels
50 g pinda’s
100 g havermout
1 tl cacaopoeder
2 el pindakaas
scheutje water
crunch naar keuze zoals verschillende soorten noten, kokosschaafsel, zuidvruchten