Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Week de blaadjes gelatine. Breng in een pannetje 100 ml van het ananassap aan de kook en los hier 5 blaadjes gelatine in op. Schenk de Blue Curaçao en 100 ml wodka erbij en mix alles goed door. Vul een flexibele ijsblokjesvorm tot 2/3 hoogte met het mengsel. Zet koel en laat afkoelen tot de gelatine begint op te stijven.
Breng de rest van het ananassap aan de kook en los hierin de rest van de gelatine op. Haal van het vuur, roer de rest van de wodka erdoor en laat afkoelen.
Schenk het sap op het blauwe laagje in de ijsblokjesvorm. Zet koel en laat helemaal opstijven.
Houd de vorm kort onder heet water en los de blokjes op een plank. Serveer de cocktailgels in kleine bakjes of glaasjes.