Campari-sodagel

Gang
Drank
Aantal Personen
25

Bereidingswijze

  1. Breng het water met de agaragar aan de kook. Roer goed, zodat de agar oplost en laat 10 seconden koken.
  2. Haal de pan van het vuur en roer 100 ml van de campari erdoor. Laat afkoelen naar 50°C. Roer af en toe, om stolling aan de randen te voorkomen.
  3. Doe over in de sodamaker en los een patroon erin. Wacht nog 15 minuten. Schud af en toe. Spuit van 30 cm hoogte in een maatbeker en giet daarna direct in de flexvorm. Laat opstijven.
  4. Los de gelei uit de vormpjes en serveer in bakjes. Garneer met blinq blossom en apple blossom. Schenk de rest van de campari erbij.

Ingrediënten

  • 300 ml water
  • 3 g agaragar
  • 200 ml campari
  • blinq blossom (Koppert Cress)
  • apple blossom (Koppert Cress)

Publicatie datum: 15 november 2018