Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Breng het water met de agaragar aan de kook. Roer goed, zodat de agar oplost en laat 10 seconden koken.
Haal de pan van het vuur en roer 100 ml van de campari erdoor. Laat afkoelen naar 50°C. Roer af en toe, om stolling aan de randen te voorkomen.
Doe over in de sodamaker en los een patroon erin. Wacht nog 15 minuten. Schud af en toe. Spuit van 30 cm hoogte in een maatbeker en giet daarna direct in de flexvorm. Laat opstijven.
Los de gelei uit de vormpjes en serveer in bakjes. Garneer met blinq blossom en apple blossom. Schenk de rest van de campari erbij.