Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Voeg 1 el olijfolie, 4 g gedroogde gist en 150 ml lauwwarm water toe. Kneed er een soepel deeg van.
Voeg wat bloem toe als het deeg te nat is of water als het te droog is. Doe in een ingevette kom en dek af met vershoudfolie. Laat een uur rijzen tot het in volume is verdubbeld.
Kneed het deeg door en laat nogmaals 30 minuten rijzen. Kneed door en verdeel in 10 kleine bolletjes.
Rol ze uit tot lange stengels. Leg ze naast elkaar op een bakplaat met bakpapier en smeer ze in met 1 à2 eetlepels olijfolie.
Bestrooi ze met 2 el fijngehakte rozemarijn en grof zeezout.