Kwarteleitjes met truffelmayonaise

Eetbare amuselepels zijn perfect voor een snelle mise-en-place. Lekker met zachte kwarteleitjes.
Gang
Voorgerecht
Aantal Personen
10

Bereidingswijze

  1. Kook 10 kwarteleitjes 3 minuten in kokend water. Giet af en spoel koud.
  2. Pel de eitjes en halveer ze.
  3. Meng 2 el mayonaise, 1 el crème fraîche en 1 el truffelsaus en schep in 10 eetbare amuselepels.
  4. Leg hierop de 2 helften kwartelei en een plukje rucolacress. Bestrooi met zwart Himalayazout.

Ingrediënten

  • 10 kwarteleitjes
  • 2 el mayonaise
  • 1 el crème fraîche
  • 1 el truffelsaus
  • 10 eetbare amuselepels
  • rucolacress
  • zwart Himalyazout

Publicatie datum: 15 november 2018