Vijgen-eendenborstsalade

Deze mini-salade serveer je als onderdeel van een feestelijk buffet.
Gang
Voorgerecht
Aantal Personen
12

Bereidingswijze

  1. Snijd 1 verse vijg in 12 partjes.
  2. Meng 25 g krulandijvie met 2 tl wittewijnazijn en 1 el extra vierge olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Vul 12 rode veggie-cups met de salade. Leg er een partje vijg en 12 plakjes gerookte eendenborst op.
  4. Bestrooi met 25 g granaatappelpitjes.

Ingrediënten

  • 1 verse vijg
  • 25 g krulandijvie
  • 2 tl wittewijnazijn
  • 1 el extra vierge olijfolie
  • peper
  • zout
  • 12 rode veggie-cups
  • 12 plakjes gerookte eendenborst
  • 25 g granaatappelpitjes

Publicatie datum: 15 november 2018