Witlof-Stiltonsalade

Gang
Voorgerecht
Aantal Personen
12

Bereidingswijze

  1. Halveer 1 stronkje witlof over de lengte en snijd de harde kern eruit. Snijd de helften in dunne reepjes.
  2. Meng de witlof in een kom met 2 tl citroensap en 1 el extra vierge olijfolie.
  3. Verdeel de salade over 12 rode veggie-cups.
  4. Snijd 50 g stilton in stukjes, halveer 12 rode druiven en hak 4 walnoten in grote stukken.
  5. Verdeel de stilton, druiven en stukjes noot over de saladecups en garneer met een paar druppels balsamicocrème.

Ingrediënten

  • 1 stronk witlof
  • 2 tl citroensap
  • 1 el extra vierge olijfolie
  • 12 rode veggie-cups
  • 50 g stilton
  • 12 rode druiven
  • 4 walnoten
  • balsamicocrème

Publicatie datum: 15 november 2018