Meer informatie over de aangescherpte coronamaatregelen en belangrijke veiligheidswaarschuwing.

  • Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Krokante taco’s met Jackfruit en salsa van ananas

Hoofdgerecht

Bereidingswijze

  • Maak de ananas en de mango schoon en snijd het vruchtvlees in fijne blokjes.
  • Voeg de gesnipperde sjalot, de rode peper, de fijngesneden munt en het sap en de rasp van de limoen toe en breng eventueel op smaak met zout en peper.
  • Verwarm een scheutje zonnebloemolie in een anti-kleefpan en bak er het uitgelekte Jackfruit in tot het mooi goudbruin is. Voeg een druppeltje srirachasaus en de helft van de barbecuesaus toe en laat mooi glaceren.
  • Snijd ondertussen de onderkant van little gem en snijd de slaatjes in de lengte in vieren.
  • Verdeel de slaatjes over de taco shells en lepel er wat salsa over.
  • Verdeel er het geglaceerde jackfruit over en lepel er opnieuw wat salsa over.
  • Garneer met barbecuesaus en topjes koriander.

Ingrediënten

  • 8 taco shells
  • 600 gram Jackfruit original
  • 2 el zonnebloemolie
  • Enkele druppels sriracha saus
  • 6 el barbecuesaus
  • 2 little gem
  • 1/6 ananas
  • ½ mango
  • ½ sjalotje (gesnipperd)
  • ¼ rode peper (fijngesneden)
  • Sap en rasp van ¼ limoen
  • 2 takjes munt (fijngesneden)
  • 4 takjes koriander
  • Versgemalen peper
  • Zout