Meer informatie over de aangescherpte coronamaatregelen en belangrijke veiligheidswaarschuwing.

  • Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Open Burrito

Open burrito met peulvruchten
4 personen Lunchgerecht

Bereidingswijze

  • Verwarm de friteuse voor op 170 graden.
  • Laat de verschillende peulvruchten uitlekken en doe ze vervolgens in een steelpannetje.
  • Warm rustig op, snijd de peterselie en koriander fijn, voeg toe en breng het geheel op smaak met zout en sriracha saus.
  • Maak de avocado schoon en snijd het vruchtvlees in blokjes.
  • Snijd de kerstomaatjes doormidden, voeg een druppeltje zonnebloemolie toe en brand deze lichtjes met behulp van een crème brulee brandertje. Kruid met zout en peper.
  • Bak de falafel ballen mooi krokant in de voorverwarmde friteuse en laat uitlekken op keukenpapier. Snijd vervolgens doormidden.
  • Rooster de tortillawrap kort aan beide kanten in een droge anti-kleefpan en leg op een bord.
  • Verdeel er de warme peulvruchten, de gehalveerde falafels en kerstomaatjes over.
  • Bestrooi tenslotte met de maiskorrels, de gesneden avocado en de limoenrasp.

Ingrediënten

  • 4 tortillawraps
  • 20 Boon Ballen falafel
  • 125 g Victoria chili bonen
  • 125 g Victoria kikkererwten
  • 125 g Victoria Borlotti bonen
  • 6 takjes koriander
  • 6 takjes platte peterselie
  • 100 g uitgelekte maiskorrels
  • 1 avocado
  • 200 g kerstomaatjes
  • rasp van ½ limoen
  • srirachasaus
  • versgemalen peper
  • zout