Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Kook de knolselderij gedurende 1 uur in de groentebouillon.
Laat de knollen afkoelen in de bouillon.
Snijd de knolselderij in plakken op de snijmachine (dikte 21).
Meng de shoarmakruiden met de gelburger.
Bestrooi de plakken met wat van het shoarmakruiden mengsel en bouw de knolselderij weer op.
Doe de boter in een pan en laat deze smelten
Bestrijk de knollen met de gesmolten boter en braad ze in de oven op 170°C .
Arroseer de knollen tijdens het braden met de boter en braad ze bruin.
Snijd de buitenste laag van de knol en zet de aangesneden knol weer terug in de oven.
Herhaal het arroseren met boter en braad, snijd totdat de knollen op zijn.
Rooster de pita broodjes in een tostiapparaat of grill en snijd ze aan de bovenkant in.
Bak de knolselderij nog even op en rasp er eventueel wat limoen over.
Vul de pita broodjes met de shoarma en maak ze af met de sauzen, rode ui zoetzuur en wat koriander. En serveer ze in bijvoorbeeld een koffiefilter zakje.
Voor de zoetzure saus
Breng de sushiazijn met de suiker, gember en citroengras aan de kook.
Snijd de rode ui in reepjes, doe ze in een bakje en giet het azijnmengsel erop.