Thaise Groenten Carpaccio

Thaise Groenten Carpaccio. Een kleurrijk veganistisch alternatief voor de carpaccio op uw menukaart.
Gang
Lunchgerecht
Aantal Personen
10

Bereidingswijze

  1. Meng het limoensap, water, soy sauce, palmsuiker en de vinaigrette.
  2. Maak de watermeloen schoon en snijd deze samen met de tomaten, komkommer, radijs, ui en de peper in zeer dunne plakjes.
  3. Snijd de limoenblaadjes in ragfijne julienne.
  4. Maak de granaatappel schoon.
  5. Verdeel de gesneden groenten op de borden.
  6. Giet het dressing op de groenten en garneer met de granaatappel, cress, vioolblaadjes en het fijngesneden limoenblad.

Ingrediënten

  • 1,5 dl limoensap
  • 1,5 dl water
  • 10 glight soy sauce
  • 35 gpalmsuiker
  • 60 gHellmann’s Basilicum Vinaigrette
  • ½ watermeloen
  • 2 coeur de boeuf
  • 2 romaanse tomaat
  • 10 honing tomaatjes
  • 2 mini komkommer
  • ½ komkommer
  • 5 radijs
  • ½ rode ui
  • 3 limoenblaadjes
  • ½ rode chili peper
  • ½ granaatappel
  • 1 bakjelimoen cress
  • 10 viooltjes

Publicatie datum: 15 december 2018