Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verwarm de oven voor op 180 °C met de grillstand aan.
Pel de bananen en snijd in niet te dunne plakjes.
Spies als een waaier om en om ontbijtspek en banaan aan prikkers. Leg in een ovenschaal en bestrooi heel lichtjes met cayennepeper.
Plaats in de oven en laat gedurende ongeveer 8 minuten roosteren. Het spek moet net krokant beginnen te worden, maar de banaan mag nog niet zo gaar zijn dat het van het stokje valt.
Lepel er de karamelsaus overheen, plaats nog enkele minuten terug in de oven. Bestrooi met de gehakte chocolade en serveer onmiddellijk.