Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Was de aardappeltjes en droog ze goed. Snijd in wedges en blancheer ze beetgaar in ruim kokend water met 10 g zout per liter. Giet af en laat afkoelen.
Frituur de wedges goudbruin in arachideolie van 180°C. Doe er in de laatste minuut een paar takjes rozemarijn bij.
Serveer de frietjes met Maldon zeezoutvlokken, takjes gefrituurde rozemarijn en een culinaire mayonaise.