Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Smelt de kokosolie en roer er 75 gram van de hazelnootpasta door. Verdeel over mini muffinvormpjes of over siliconenvormpjes van circa 25 ml. Laat een uur opstijven in de koeling en los ze uit de vorm.
Sla de eiwitten tot slappe pieken en meng er de gesmolten boter, amandelmeel, poedersuiker, bloem en frambozen door.
Vul 4 ingevette cakevormpjes van 125 ml (of siliconen muffinvormen, die lossen makkelijk) tot 3/4 met het beslag. Leg in het midden van het beslag de hazelnootvullingen. Druk ze met een vinger naar beneden zodat het beslag erover stroomt. Er moet een centimeter beslag boven de pastille staan.
Bak de cakejes 25 minuten in een voorverwarmde oven van 160°C. Laat 5 minuten afkoelen en los ze uit de vorm.
Serveer de taartjes op een ruim bord en garneer met cacao-poeder, chocolade-parels, rest van de hazelnootpasta en hazelnoten met karamel.