Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verwarm de melk in een steelpan tot tegen het kookpunt.
Snijd 8 zure matten in stukjes en voeg toe aan de warme melk, laat ongeveer 10 minuten trekken, zodat de zure matten oplossen.
Week ondertussen gelatine in koud water en klop de slagroom lobbig.
Pureer met behulp van een staafmixer de zure matten in de melk, zodat ze volledig zijn opgelost en roer er de uitgeknepen gelatine door. Laat licht geleren in de koelkastuks
Spatel er slagroom door, schep in een schaal en laat opstijven.
Leg de coulis met behulp van 2 lepels rustiek op het bord, breek er een meringue overheen en lepel er een mooie quenelle van de mousse op
Snijd de zure matten in stukken en rol half op. Dresseer erlangs.
Snijd de marshmallows in stukjes en verdeel over het dessert.
Garneer ten slotte met gesneden aardbei, rode besjes en topjes Shiso.
Opmaak tip Bereidingstijd, ongeveer 45 minuten, plus 2 uur opstijven.