Niet de smakelijke variëteit die je in onze vestigingen vindt, maar zeker belangrijk - we gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring te bieden wanneer je bij ons winkelt. Als je onze website bezoekt ga je akkoord met al onze cookies en de bijbehorende verwerking van je persoonsgegevens. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Privacybeleid
en
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteit van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld. Zo wordt je herkend tijdens het browsen op de website, Kun je afrekenen en blijft de website veilig.
Hiermee verbeteren we de functionaliteit van de website door het gebruik ervan te meten. Schakel je deze in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Zo krijg je relevante advertenties en andere content op basis van jouw interesses en kun je informatie delen via social media.
Zo kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen. Relevante advertenties en andere content op basis van jouw interesses kunnen zo worden afgestemd.
Verwarm de melk in een steelpan tot tegen het kookpunt.
Snijd 8 zure matten in stukjes en voeg toe aan de warme melk, laat ongeveer 10 minuten trekken, zodat de zure matten oplossen.
Week ondertussen gelatine in koud water en klop de slagroom lobbig.
Pureer met behulp van een staafmixer de zure matten in de melk, zodat ze volledig zijn opgelost en roer er de uitgeknepen gelatine door. Laat licht geleren in de koelkastuks
Spatel er slagroom door, schep in een schaal en laat opstijven.
Leg de coulis met behulp van 2 lepels rustiek op het bord, breek er een meringue overheen en lepel er een mooie quenelle van de mousse op
Snijd de zure matten in stukken en rol half op. Dresseer erlangs.
Snijd de marshmallows in stukjes en verdeel over het dessert.
Garneer ten slotte met gesneden aardbei, rode besjes en topjes Shiso.
Opmaak tip Bereidingstijd, ongeveer 45 minuten, plus 2 uur opstijven.