Don’t Bug Me

Don't Bug Me
Gang
Hapje
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
15 minuten 2 uur

Bereidingswijze

  1. Verwarm in een steelpan op een laag pitje slagroom met steranijs en laat 10 minuten trekken. Verwijder de steranijs.
  2. Breng snel tegen de kook, neem van het vuur en los er pure chocolade in op. Roer er gehakte hazelnoten doorheen.
  3. Schep de ganache in een spuitzak met een glad spuitmondje en laat goed afkoelen in de koelkastuks
  4. Spuit de ganache in de chocoladecups.
  5. Spuit de sprinkhanen goud af met de goudspray en zet ze voorzichtig met een pincet op de bonbon.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 12 Mona Lisa chocoladecups
  • 1 dl slagroom
  • 3 steranijsjes
  • 200 g pure chocolade
  • 50 g geroosterde hazelnoten (fijngehakt)
  • 12-36 gevriesdroogde sprinkhanen
  • goudspray

Publicatie datum: 15 maart 2019