Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd de aardappels met een scherp mes aan de bovenkant tot bijna onderaan in, maar zorg er goed voor dat de plakjes aan de onderkant wel aan elkaar blijven zitten.
Leg met de gesneden kant naar boven in een ovenschaal en sprenkel er wat olijfolie overheen. Kruid met zout en versgemalen peper.
Plaats in de oven en laat ongeveer 35 minuten bakken, de plakjes zullen dan open gaan staan. Controleer met een scherp mesje of de aardappels gaar zijn.
Snijd de cheddarkaas en streaky bacon in stukjes en steek tussen iedere opening in de aardappel.
Snijd de tomaat in vieren, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd de bosui in fijne ringen. Verdeel de bosui en tomaat eveneens tussen de plakjes aardappel.
Bestrooi met de kruiden en plaats nog 10 minuten in de oven.
Garneer de hasselbackaardappels ten slotte met strepen barbecuesaus.