Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Hak de helft van de koriander zeer fijn en meng dit samen met de ras el hanout door de Griekse yoghurt. Breng eventueel op smaak met zout en peper.
Maak de rode ui schoon en snipper zeer fijn.
Besprenkel het naanbrood heel lichtjes met water en bak het gedurende 8 minuten in de voorverwarmde oven.
Bak ondertussen in een anti-kleefpan 4 kleine uitsmijters van de eieren en kruid met zout en peper.
Trek een mooie streep van de Griekse yoghurt op ieder naanbrood en leg er de uitsmijter op.
Bestrooi met de verkruimelde kaas, het sesamzaad, de granaatappelpitjes, topjes koriander en gesnipperde rode ui.
Trek er strepen van de tahini over en serveer onmiddellijk.
Opmaak tip Bereidingstijd, ongeveer 20 minuten
Tip Je kunt van het naanbrood ook een lunchgerecht maken om te delen. Gebruik dan niet 1 uitsmijter, maar maak kleine uitsmijtertjes van kwarteleieren.