Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Steek bolletjes uit van de beide soorten meloen en maak de aardbeien schoon.
Beschik je over een vacumeerapparaat of een Vacuvin, dan krijg je het fruit het allerbeste geïnfuseerd met de smaken van de sangria. Mocht je hier niet over beschikken, laat het fruit dan langer marineren in de sangria. Reken op zo’n 2 uur.
Doe het fruit in de Vacuvin of in een vacuümzak, voeg de sangria toe en trek vacuüm. Laat minimaal 1 uur marineren.
Neem het fruit uit het vocht, laat iets uitlekken en rasp er de sinaasappelschil over.