Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Kneed op de werkbank met de handen zachtjes een deeg van roomboter, kristalsuiker, een mespuntje zout en tarwebloem. Doordat dit deeg geen ei bevat, blijft het gemakkelijk korrelig en heeft het even de tijd nodig voordat de warmte van je handen ervoor zorgt dat het 'pakt'.
Rol met behulp van een rolstok uit tot een rechthoekige plak van ongeveer 5 mm dik. Steek rondjes uit het deeg of snijd er rechthoekjes van.
Prik deze in met een vork en leg op een bakplaat die bekleed is met bakpapier.
Bak de koekjes in ongeveer 15-20 minuten mooi goudbruin en gaar.
Laat de koekjes afkoelen en smeer er dan met behulp van een kwast een lekkere laag Caramelz over.
Hak de pinda's grof, strooi over de koekjes en leg er enkele chilistripes op. Bestrooi ten slotte met enkele korrels fleur de sel.