Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd de gember en de galangal wortel in dunne schijfjes.
Schenk de tequila in een fles met een brede opening, voeg er de citroenblaadjes, de gember en de galangal aan toe. Sluit de fles en laat minimaal 3-4 dagen infuseren.
Schenk 140 ml van de geïnfuseerde tequila met het limoensap en de triple sec in een cocktailshaker en vul deze verder met ijsblokjes.
Schud heftig, zodat alle smaken goed mengen en de ijsblokjes hun kou kunnen afgeven.
Snijd een stukje gember af en smeer er randen van 4 martiniglazen mee in. Druk de glazen in de fleur de sel, zodat een zoutrandje ontstaat en schenk voorzichtig de martini door een zeefje in de glazen.