Tomatensoep met lamsballetjes, paprika en gezouten citroen

Tomatensoep met lamsballetjes, paprika en gezouten citroen
Aantal Personen
10

Bereidingswijze

  1. Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.
  2. Voeg de knoflook en de paprika toe.
  3. Kook de soep gedurende 5 minuten rustig door.
  4. Rol van het gekruide lamsgehakt vijftig mooie soepballetjes en pocheer ze in wat groentebouillon.
  5. Voeg de tuinboontjes en de lamsballetjes aan de soep toe.
  6. Snijd de kruiden en de citroenschil in fijne reepjes.
  7. Schep de soep in de soepkoppen en garneer de kruiden en de gezouten citroen.

Ingrediënten

  • 120 g Knorr Professional Tomatensoep
  • 10 g Knorr Professional Specerijen puree Knoflook
  • 250 g Alle Dag Vers Rode paprikablokjes 10 mm
  • 500 g Kaldenberg Lams gehakt gekruid
  • 200 g Kleine tuinboontjes
  • 10 g platte peterselie
  • 10 g koriander
  • 30 g Rabda Fekonfijte Citroenschil

Publicatie datum: 15 maart 2019