Vegan Asian Salad

Vegan Asian Salad
Gang
Lunchgerecht Bijgerecht
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
30 minuten

Bereidingswijze

  1. Kook de noedels gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat goed uitlekken.
  2. Schaaf de radijs en de chioggia biet in dunne plakken, steek rond uit en marineer met yuzusap, olijfolie, peper en zout.
  3. Marineer de sojaboontjes en de taugé apart van elkaar eveneens met yuzusap, olijfolie, peper en zout.
  4. Dresseer de noedels in kommen en verdeel er strak de plakjes gemarineerde biet en radijs op.
  5. Leg er de taugé bij en top tenslotte met het sesamzaad, de ingelegde gember en het krokante zeewier.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 200 g Sempio Sweet Potato Noodles
  • 8 el Kewpie sesamsoydressing
  • 200 g sojaboontjes
  • 2 tl yuzusap
  • 200 g taugé
  • 1 chioggia biet
  • 1 pink meat radijs
  • olijfolie
  • 4 el Sempio Crispy Seaweed Snack
  • 1 el ingelegde gember
  • 1 tl geroosterd sesamzaad
  • versgemalen peper
  • zout

Bijpassende dranksuggestie

Publicatie datum: 15 maart 2019