Vegan Carribean Salad

Vegan Carribean Salad
Gang
Bijgerecht
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
30 minuten

Bereidingswijze

  1. Snijd de okra’s in de lengte doormidden of in vieren.
  2. Snijd de ananas in fijne blokjes en snipper de jalapeno peper (zonder zaad) fijn.
  3. Snijd de steeltjes van de koriander fijn en hak de blaadjes grof.
  4. Schil de rode ui, snijd in zeer dunne ringen en maak aan met sap en rasp van limoen.
  5. Verwarm in een hapjespan de olijfolie en roerbak er de okra in. Voeg de ananas, de koriandersteeltjes en jalapeno toe, kruid met zout en peper en laat nog even roerbakken.
  6. Verdeel over een grote schaal. Snijd de watermeloen in blokjes en verdeel erover.
  7. Garneer met maïskorrels, granaatappelpitjes, verse koriander, uiringen en limoenrasp.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 600 gram okra
  • 1 eetl. zonnebloemolie
  • 100 gram ananas
  • 1 jalapeno peper
  • ¼ bos verse koriander
  • ⅙ watermeloen
  • 1 rode ui
  • ½ limoen
  • 4 eetl. uitgelekte maiskorrels
  • ½ granaatappel
  • versgemalen peper
  • zout

Bijpassende dranksuggestie

Publicatie datum: 15 maart 2019