Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd de okra’s in de lengte doormidden of in vieren.
Snijd de ananas in fijne blokjes en snipper de jalapeno peper (zonder zaad) fijn.
Snijd de steeltjes van de koriander fijn en hak de blaadjes grof.
Schil de rode ui, snijd in zeer dunne ringen en maak aan met sap en rasp van limoen.
Verwarm in een hapjespan de olijfolie en roerbak er de okra in. Voeg de ananas, de koriandersteeltjes en jalapeno toe, kruid met zout en peper en laat nog even roerbakken.
Verdeel over een grote schaal. Snijd de watermeloen in blokjes en verdeel erover.
Garneer met maïskorrels, granaatappelpitjes, verse koriander, uiringen en limoenrasp.