Fajah’s Famous Spaghetti van Herberg Jan

Fajah's Famous Spaghetti van Herberg Jan
Gang
Hoofdgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Kook de spaghetti beetgaar in ruim water met 2 theelepels zout.
  2. Giet een flinke scheut olijfolie in een pan en rul hierin het gehakt. Voeg ui, knoflook en oregano toe.
  3. Voeg de gesneden groenten toe en bak 5 minuten mee.
  4. Voeg tomaat uit blik toe, spoel één blik om met water en voeg dit water ook toe aan de saus. Breng aan de kook en maal met de staafmixer alles fijn.
  5. Voeg de spaghetti toe aan de saus en bestrooi met Parmezaanse kaas.

Ingrediënten

  • 400 g volkoren spaghetti
  • 1 scheut olijfolie
  • 250 g half-om-halfgehakt
  • 1 ui, gesnipperd
  • 3 teentjes knoflook, fijngesneden
  • 2 el gedroogde oregano
  • 1 paprika, in brunoise van 1 cm
  • 200 g pompoen, in brunoise van 1 cm
  • 1 winterpeen, in brunoise van 1 cm
  • 1 courgette, in brunoise van 1 cm
  • 2 blikjes gepelde tomaat
  • Parmezaanse kaas naar smaak

Publicatie datum: 15 april 2019