Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Pof de paprika’s (bij voorkeur op de barbecue) en haal het zwarte vel eraf. Fruit de sjalot in de olijfolie.
Snijd de tomaten en paprika’s in kleine blokjes en laat deze, samen met de knoflook en een scheutje water, in circa 15 minuten gaar worden.
Pureer met de staafmixer of thermoblender en kook in tot sausdikte.
Breng de saus op smaak met peper, zout, worcestershiresaus en sushiazijn.
Verwarm de oven voor op 200°C. Gril de plakken aubergine kort in de grillpan. Besprenkel royaal met olijfolie en gaar 5 minuten in de oven.
Blancheer de bimi, koel terug in ijswater en gril aan twee kanten.
Fruit de ui en oesterzwam aan en zet apart.
Bestrijk de flammkuchen met de saus en bestrooi met Parmezaanse kaas tot de bodem bedekt is. Beleg met de bimi, ui, oesterzwam en aubergine. Voeg eventueel plakjes buikspek, parmaham of gerookte zalm toe.
Bestrooi nogmaals met kaas en bak de pizza’s in 6 minuten gaar op 200°C.
Garneer naar wens met rucola, zoetzure ui en gedroogde tomaat.
OpmaaktipGebruik voor de garnering rucola, zoetzure ui en gedroogde tomaat