Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Haal de komkommer door de slowjuicer samen met 5 takjes dragon en 5 takjes citroenmelisse.
Breng het sap op smaak met het sap van een halve limoen en maak het zo zoet als je wilt met Monin rietsuikersiroop.
Doe het mengsel in een sodamaker en druk er 1 gaspatroon in.
Serveer meteen met ijsblokjes, verse munt en wat bleekselderijhart.
Voor appel-komkommercocktail
Haal 2 granny smith appels door de slowjuicer.
Meng 200 ml komkommersoda met het appelsap. Doe terug in de sodamaker en druk er nog een gaspatroon door. Pas op, het kan flink gaan bruisen maar de bubbels verdwijnen ook vrij snel.
Schenk 25 ml ijskoude vodka in elk glas en schenk het appel-komkommerdrankje erbij.
Serveer met ijsblokjes, een paar druppels Angosture-bitter (van De Ooievaar), venkelkruid, bleekselderijhart en appleblossom (Koppert Cress).
Voor G&T&C(ucumber)
Verdeel 150 ml komkommersoda over 2 glazen.
Schenk er per glas 30 ml eenvoudige gin bij en verdeel 1 klein flesje Botanical Tonic water (Fentimans) erover.
Serveer met ijsblokjes, venkelkruid, bleekselderijhart en komkommerkruid (ook wel borage cress).