Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Welk kind houdt niet van vissticks? Zie hier de restaurantversie! Varieer met vissen van het seizoen en de vangst van de dag. Zo maak je het lekker duurzaam.
Snijd de tentakels net voor de ogen van de kop van de inktvis af, maar zorg dat ze aan elkaar blijven zitten. Trek het hoofd en de ingewanden er voorzichtig uit en verwijder het dunne schild aan de achterkant. Trek ook het vel van de inktvis. Snijd het lijf in ringen en spoel alles af.
Snijd de zeeduivel en kabeljauwfilet elk in 4 gelijke stukken. Pel de garnalen en maak ze schoon. Bestrooi de vis naar smaak met peper en zout.
Meng de bloem met het bruiswater tot een beslag met een dikte tussen yoghurt en karnemelk. Dep de vis droog. Bestuif de vis licht met bloem, schud overtollige bloem eraf en haal de visstukjes een voor een door het beslag. Laat het beslag eraf druipen.
Leg de vis voorzichtig in frituurolie van 180°C en frituur alles in 4-5 minuten lichtbruin en gaar.